Giriş Kayıt
Michal Bumbálek

Michal Bumbálek (48)


Oyuncu

Michal Bumbálek, 21 Ocak 1971 Uherské Hradiste, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

Zobani (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1971
Doğum Yeri: Uherské Hradiste, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.6 72
2015 44 Aile Oyuncu 5.0 44
2014 Macera Oyuncu 7.5 40
2012 41 Komedi Oyuncu 6.7 59
2012 Komedi Oyuncu 3.1 12
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 77
2005 Suç Oyuncu 6.3 37
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019