Giriş Kayıt
Sheldon Bull

Sheldon Bull


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Sheldon Bull, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 23,204
1996 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.7 30,320
1989 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 4,526
1978 Komedi Senarist 6.2 246
1972 Komedi Senarist 8.3 46,098
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019