Giriş Kayıt
István Bujtor

István Bujtor (27)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

István Bujtor, 05 Mayıs 1942 Budapest, Macaristan doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

A pogány madonna (1980), Hamis a baba (1991), Csak semmi pánik... (1982), Csend és kiáltás (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1942
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Takma İsmi: Csöpi
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu    
1996 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.4 260
1991 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.2 740
1982 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.4 558
1980 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.7 1,105
1979 Dram Oyuncu 7.4 76
1976 Dram Oyuncu 7.0 214

Kızıl İlahi
1972 Dram Oyuncu 7.0 1,145
1971 Oyuncu 7.1 71
1970 Dram Oyuncu 6.8 87
1969 27 Dram Oyuncu 7.6 79
1968 26 Dram Oyuncu 7.9 308
1968 26 Dram Oyuncu 7.1 502
1965 Dram Oyuncu 7.2 233
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018