Giriş Kayıt
Penelope Buitenhuis

Penelope Buitenhuis


Yönetmen, Senarist

Penelope Buitenhuis, yönetmen, senarist.

"Paradise Falls" (2001) yapımıyla biliniyor.

4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yönetmen 6.0 55
2015 Suç Yönetmen 6.2 373
2014 Gerilim Yönetmen 5.1 210
2010 Korku Senarist
Yönetmen
   
2009 Suç Yönetmen 4.9 408

Kaderin Cilvesi
2007 Dram Yönetmen    

Saklı Gölün Sırrı
2006 Suç Yönetmen    
2006 Gerilim Yönetmen    
2005 Suç Yönetmen    
2002 Aksiyon Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018