Giriş Kayıt
Eileen Buggy

Eileen Buggy


Makyaj

Eileen Buggy, makyaj.

Istakoz (2015), Babam İçin (1993), Kral Arthur (2004), Frank (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.4 20,129

Istakoz
2015 Komedi Makyaj 7.1 159,523
2014 Komedi Makyaj 7.0 67,675
2014 Dram Makyaj 6.5 377
2014 Dram Makyaj 6.2 592
2012 Suç Makyaj 8.1 17,050
2012 Komedi Makyaj 8.2 4,175

Gölgede Dans
2012 Dram Makyaj 6.2 10,907

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Makyaj 6.7 21,657

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Makyaj 6.7 29,113
2011 Dram Makyaj 5.7 343
2010 Dram Makyaj 6.8 57
2010 Suç Makyaj 7.5 306
2009 Komedi Makyaj 5.6 763
2009 Komedi Makyaj 5.2 286
2007 Dram Makyaj    
2007 Komedi Makyaj 5.8 5,658
2007 Suç Makyaj 8.0 4,642

Tatilde Dehşet
2005 Korku Makyaj 5.1 3,389
2005 Macera Makyaj 6.7 3,277

Karantina
2005 Korku Makyaj 5.6 5,690

Ella
2004 Komedi Makyaj 6.3 55,056

Kral Arthur
2004 Aksiyon Makyaj 6.3 148,695
2004 Dram Makyaj 7.3 1,403

Disko Domuzları
2001 Suç Makyaj 6.8 3,593
2001 Komedi Makyaj    
2000 Komedi Makyaj 6.3 1,409

Çılgın Mambo
2000 Komedi Makyaj 6.0 1,705
2000 Biyografi Makyaj 6.1 1,375
1998 Dram Makyaj 6.6 1,286

Boksör
1997 Dram Makyaj 7.1 15,996

Küçük Kasap
1997 Komedi Makyaj 7.2 7,955

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Makyaj 6.9 404
1994 Komedi Makyaj 6.8 1,336

Babam İçin
1993 Biyografi Makyaj 8.1 135,353
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018