Giriş Kayıt
Matthew Budgeon

Matthew Budgeon


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Matthew Budgeon, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

The 100 (2014), iZombie (2015), Men in Trees (2006), Endgame (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Bugeon
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.9 53,023
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 171,799
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,193
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 947
2011 Suç Yapım Tasarımcısı 7.7 3,239

Silahsız
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.5 3,360
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 488
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.5 793

Sevimli Balina
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 207
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.0 5,624
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.9 194
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 4,940
2005 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 466
2003 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 3,180
2002 Korku Yapım Tasarımcısı 2.2 1,689
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 527
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 1,474

Konuşan Konuşana
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 76
1996 Komedi Çeşitli 7.4 2,443
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019