Giriş Kayıt
Robert Buckley

Robert Buckley (37)


Oyuncu

Robert Earl Buckley, 02 Mayıs 1981 West Covina, California, ABD doğumlu oyuncu.

Jenny Wade ile evlendi.

iZombie (2015), 666 Park Avenue (2012), Flirting with Forty (2008), Dimension 404 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Earl Buckley
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1981
Doğum Yeri: West Covina, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Buckley
Takma İsmi: Buckles
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,690
2015 Komedi Oyuncu 7.9 51,296
2014 Komedi Oyuncu 7.1 750
2012 Dram Oyuncu 6.9 16,552
2011 30 Aksiyon Oyuncu 4.5 641
2011 Komedi Oyuncu 7.8 39,865
2009 Komedi Oyuncu 6.5 6,710
2008 Komedi Oyuncu 7.0 3,525
2008 27 Komedi Oyuncu 5.9 2,387
2008 27 Komedi Oyuncu 4.7 2,504

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 65,121
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018