Giriş Kayıt
Robert Buckley

Robert Buckley (37)


Oyuncu

Robert Earl Buckley, 02 Mayıs 1981 West Covina, California, ABD doğumlu oyuncu.

Jenny Wade ile evlendi.

iZombie (2015), 666 Park Avenue (2012), Flirting with Forty (2008), Dimension 404 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Earl Buckley
Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1981
Doğum Yeri: West Covina, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Buckley
Takma İsmi: Buckles
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Aile Oyuncu 7.0 769
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,749
2015 Komedi Oyuncu 7.9 52,041
2014 Komedi Oyuncu 7.1 757
2012 Dram Oyuncu 6.9 16,621
2011 30 Aksiyon Oyuncu 4.5 644
2011 Komedi Oyuncu 7.7 40,261
2009 Komedi Oyuncu 6.5 6,755
2008 Komedi Oyuncu 7.0 3,555
2008 27 Komedi Oyuncu 5.9 2,409
2008 27 Komedi Oyuncu 4.7 2,561

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 65,647
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019