Giriş Kayıt
Pat Buchanan

Pat Buchanan (85)


Oyuncu

Patrick Joseph Buchanan, 02 Kasım 1938 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

ReMastered: Tricky Dick and the Man in Black (2018), The 2000s (2018), Hardball with Chris Matthews (1997), Lake of Fire (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Joseph Buchanan
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1938
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: Patrick J. Buchanan | Patrick Buchanan
Takma İsmi: Pitchfork Pat
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 6.2 68
2018 80 Belgesel Oyuncu 7.8 370
2018 Belgesel Oyuncu 7.8 249
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 983
2018 Biyografi Oyuncu 7.1 1,653
2017 Belgesel Oyuncu 7.2 4,371
2016 Belgesel Oyuncu 8.2 1,455
2015 Belgesel Oyuncu 8.2 1,452
2012 74 Belgesel Oyuncu
6.8 1,031
2012 74 Biyografi Oyuncu 7.4 22,981
2012 74 Belgesel Oyuncu 7.6 4,309
2011 73 Belgesel Oyuncu 7.4 858
2011 73 Belgesel Oyuncu 7.5 3,849
2010 72 Belgesel Oyuncu 7.3 31
2009 News Oyuncu 3.6 2,973
2008 70 Belgesel Oyuncu 7.6 8,433
2006 68 Belgesel Oyuncu 7.6 4,967
2006 68 Belgesel Oyuncu
8.2 2,700
2005 Komedi Oyuncu 8.5 39,061
2003 Komedi Oyuncu 7.4 14,142

Tupac: Diriliş
2003 65 Belgesel Oyuncu 7.9 9,747
1998 60 Komedi Oyuncu 6.8 27,061
1997 News Oyuncu 4.7 693
1996 News Oyuncu 3.3 4,258
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,833
1992 54 Belgesel Oyuncu 6.3 198
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,657
1954 News Oyuncu 6.0 271
1947 News Oyuncu 5.6 670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023