Giriş Kayıt
Mark Bröcking

Mark Bröcking


Animasyon, Görsel Efekt

Mark Bröcking, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mark Brocking | Mark Broeching | Mark Wolfgang Bro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Animasyon 6.3 123,007

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Görsel Efekt 6.8 94,654
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 12,042

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 11,947

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 64,969
1998 Animasyon Animasyon 5.9 15,303
1996 Animasyon Animasyon 6.4 134,115
1994 Animasyon Animasyon 7.2 2,646
1991 Animasyon Animasyon 6.5 19,663
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018