Giriş Kayıt
Valentin Bryleyev

Valentin Bryleyev (78)


Oyuncu

Valentin Bryleyev, 01 Mayıs 1926 doğumlu oyuncu.

(1965) Morozko (1965), (1967) Kızıllar Ve Beyazlar (1967), (1956) Karnavalnaya noch (1956), (1956) Vesna na Zarechnoy ulitse (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Valentin Bryleyev, 18 Aralık 2004 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1926
Ölüm Tarihi: 18 Aralık 2004
Diğer Bir İsmi: Valentin Brylejev | V. Bryleyev
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 64 Dram Oyuncu 6.8 112
1977 Macera Oyuncu 8.4 3,956
1977 51 Dram Oyuncu 7.7 66
1968 42 Oyuncu 6.7 13
1968 42 Aile Oyuncu 7.2 602
1968 42 Oyuncu 8.1 7

Kızıllar Ve Beyazlar
1967 41 Dram Oyuncu 7.7 2,912
1966 40 Macera Oyuncu 7.0 456
1965 39 Komedi Oyuncu 6.1 4,075
1964 38 Aile Oyuncu 7.4 1,017
1964 38 Komedi Oyuncu 6.2 6
1959 33 Fantastik Oyuncu 7.3 362

Askerin Türküsü
1959 33 Dram Oyuncu 8.1 8,677
1956 30 Romantik Oyuncu 7.6 1,094
1956 30 Komedi Oyuncu 7.6 2,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019