Giriş Kayıt
Blanchette Brunoy

Blanchette Brunoy (89)


Oyuncu

Blanche Bilhaud, 05 Ekim 1915 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

La bête humaine (1938), Eli Kanlı Goupi (1943), (1945) Boulogne Ormanı'nın Hanımları (1945), (2009) Henri-Georges Clouzot'nun Cehennemi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Blanchette Brunoy, 04 Nisan 2005 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Blanche Bilhaud
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1915
Ölüm Tarihi: 04 Nisan 2005
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Henri-Georges Clouzot'nun Cehennemi
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 1,391
1998 83 Most Popular by Genre Oyuncu 6.4 329
1992 Aksiyon Oyuncu 4.7 341
1985 70 Komedi Oyuncu 5.7 250
1964 49 Dram Oyuncu    
1963 48 Komedi Oyuncu 6.7 107
1963 48 Komedi Oyuncu 6.0 147
1954 39 Oyuncu 5.1 14
1952 37 Komedi Oyuncu 6.1 166
1951 36 Dram Oyuncu 6.9 277
1950 35 Dram Oyuncu 6.8 285
1947 32 Dram Oyuncu    

Boulogne Ormanı'nın Hanımları
1945 30 Dram Oyuncu 7.4 3,422
1944 29 Oyuncu 6.1 12

Eli Kanlı Goupi
1943 28 Dram Oyuncu 7.6 610
1942 27 Komedi Oyuncu    
1938 23 Suç Oyuncu 7.7 5,992
1936 21 Komedi Oyuncu 6.7 44
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019