Giriş Kayıt
Anne Bruning

Anne Bruning


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Anne Bruning, yapım yöneticisi, yapımcı.

Son Samuray (2003), The Wolverine (2013), King Kong (2005), Aquaman (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 275,640

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 178,326

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 194,164

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 75,123
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 403,848
2013 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 4,464
2010 Aksiyon Yapımcı 6.2 29,285

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.7 146,277
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 368,907

Son Samuray
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.7 371,961
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 3,578

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.1 292,419
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 872
1999 Macera Yapımcı 8.3 30,860

Cennet Yolu
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 4,810
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 4,830
1993 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 223
1991 Macera Yapım Yöneticisi 8.0 919
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 2,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019