Giriş Kayıt
Raphaëlle Lubansu

Raphaëlle Lubansu


Oyuncu

Raphaëlle Bruneau, oyuncu.

Gerçek İsmi: Raphaëlle Bruneau
Diğer Bir İsmi: Raphaëlle Bruneau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.0 491

Kaçak
2010 Dram Oyuncu 6.8 823

Kod Adı: JCVD
2008 Komedi Oyuncu 7.2 35,904

Özel Mülk
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,563

Lyoko Kodu
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 3,884
2000 Dram Oyuncu 7.9 5,086
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
1997 Suç Oyuncu 6.6 94
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019