Giriş Kayıt
Virginia Bruce

Virginia Bruce (71)


Oyuncu

Helen Virginia Briggs, 29 Eylül 1910 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Pardon My Sarong (1942), The Invisible Woman (1940), Dansın Doğumu (1936), Night Has a Thousand Eyes (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

Virginia Bruce, 24 Şubat 1982 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Helen Virginia Briggs
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1910
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 1982
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 64 Belgesel Oyuncu 7.7 4,298
1960 50 Dram Oyuncu 7.1 1,602
1959 Komedi Oyuncu 7.7 81
1954 44 Dram Oyuncu 7.2 13
1948 38 Dram Oyuncu 7.1 927
1942 32 Komedi Oyuncu 7.5 1,970
1940 30 Komedi Oyuncu 6.2 1,748
1940 30 Dram Oyuncu 6.5 243
1938 28 Gizem Oyuncu 6.8 287

Dansın Doğumu
1936 26 Müzikal Oyuncu 6.8 1,240

Büyük Ziegfeld
1936 26 Biyografi Oyuncu 6.8 6,279
1935 25 Suç Oyuncu 6.9 918
1932 22 Dram Oyuncu 6.6 773
1932 22 Dram Oyuncu 7.2 27
1932 22 Dram Oyuncu 6.8 77
1931 21 Macera Oyuncu 6.4 413
1930 20 Komedi Oyuncu 7.6 894
1930 20 Komedi Oyuncu 7.1 187
1930 20 Müzikal Oyuncu 7.5 11
1930 20 Macera Oyuncu 6.8 673
1930 20 Komedi Oyuncu 6.4 17
1930 20 Komedi Oyuncu 6.5 90
1930 20 Müzikal Oyuncu 6.1 223
1930 20 Komedi Oyuncu 5.3 17
1930 20 Dram Oyuncu 5.4 11
1929 19 Komedi Oyuncu 7.2 1,739
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019