Giriş Kayıt
Fiona Bruce

Fiona Bruce (54)


Oyuncu, Senarist

Fiona Bruce, 25 Nisan 1964 Singapore doğumlu oyuncu, senarist.

"Antiques Roadshow" (1979) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1964
Doğum Yeri: Singapore
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.2 449
2015 Dram Oyuncu 7.3 218
2011 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.8 63
2011 47 Belgesel Oyuncu    
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 293
2002 Komedi Oyuncu 8.7 98,790
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019