Giriş Kayıt
Kathie Broyles

Kathie Broyles


Kathie Broyles,

İhtiras Rüzgarları (1994), Zafer (1989), Merdiven Altındakiler (1991), My So-Called Life (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Çeşitli 7.5 131,487
1994 Dram Çeşitli 8.4 17,632

Ayı Jack
1993 Dram Çeşitli 6.5 3,623
1992 Komedi Çeşitli 6.7 1,254

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Çeşitli 6.4 28,038
1991 Aksiyon Çeşitli 4.4 8,625

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Çeşitli 6.3 27,778

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Çeşitli 8.3 13,698

Birşey Söyle
1989 Komedi Çeşitli 7.4 75,746

Zafer
1989 Dram Çeşitli 7.9 112,346
1989 Komedi Çeşitli 5.9 5,671
1989 Dram Çeşitli 7.3 1,434
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019