Giriş Kayıt
Robin Brown

Robin Brown


Kameraman, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni

Robin Brown, kameraman, yapımcı, görüntü yönetmeni.

Esaretin Bedeli (1994), Fargo (1996), Yıldız Gemisi Askerleri (1997), Ölüm Yolunda (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Kameraman 6.5 13,487
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.5 1,816

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Kameraman 7.2 252,069
1997 Dram Kameraman 5.6 4,491
1997 Komedi Yapımcı 5.9 916

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Kameraman 6.6 47,065
1996 Suç Kameraman 8.1 564,972
1996 Komedi Kameraman 6.9 2,781

Ölüm Yolunda
1995 Suç Kameraman 7.5 83,148
1995 Dram Kameraman 5.0 1,044

Adamım Tommy
1995 Komedi Kameraman 7.1 71,252

Derinlerde
1995 Suç Kameraman 6.2 2,949
1995 Dram Kameraman 6.2 730

Esaretin Bedeli
1994 Suç Kameraman 9.3 2,115,234

Yasamin içinden
1994 Komedi Kameraman 7.4 16,984

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Kameraman 7.3 73,033

Zor Hayatlar
1993 Dram Kameraman 7.5 6,879
1992 Dram Kameraman 7.5 4,677

Beyaz Diş
1991 Macera Kameraman 6.7 18,143
1990 Komedi Kameraman 6.2 7,969
1989 Aksiyon Kameraman 4.7 385

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Kameraman 5.6 50,246
1988 Dram Kameraman 6.8 3,886
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019