Giriş Kayıt
Paul Brown

Paul Brown


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Paul Brown, senarist, yapımcı, oyuncu.

Zamanın Ötesinde (1989), Rock Kampı (2008), Thrashin' (1986), Camp Rock 2: The Final Jam (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul L. Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 94
2010 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.1 143
2010 Komedi Senarist 5.3 13,995

Rock Kampı
2008 Komedi Senarist 5.2 26,214
1996 Dram Yapımcı 6.3 1,585

Gizli Dosyalar
1993 Dram Senarist
Yapımcı
8.7 180,313

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 23,392
1986 Aksiyon Senarist
Oyuncu
6.7 3,173
Dizi Altyazıları
True Detective (3,463) The Flash (2,396) Shameless (2,092) Vikings (2,074) Star Trek: Discovery (1,749) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,595) Inside No. 9 (1,575) This Is Us (1,175) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019