Giriş Kayıt
Michael Brown

Michael Brown


Editör

Michael Brown, editör.

Kanunun Üstünde (1988), Jaws 4 (1987), Tanrıyı Oynayanlar (2004), My Fake Fiance (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Editör 6.4 6,455

Kulağımdaki Düşman
2008 Dram Editör 6.7 542
2007 Dram Editör 7.1 1,314

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Editör 7.2 5,485

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Editör 7.6 2,426

Tanrıyı Oynayanlar
2004 Biyografi Editör 8.2 10,989
2003 Biyografi Editör 5.9 596
2003 Dram Editör 6.9 1,022
2001 Dram Editör 6.7 3,927
2000 Biyografi Editör 7.4 1,063
1997 Suç Editör 7.1 1,958
1997 Dram Editör 7.2 909
1993 Macera Editör 7.2 1,174
1993 Dram Editör 7.2 845
1992 Dram Editör 6.4 56

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Editör 6.0 26,056

Jaws 4
1987 Macera Editör 2.9 36,717

Kabuslar
1983 Korku Editör 5.7 2,561
1981 Dram Editör 7.5 618
1981 Dram Editör 7.1 193

Krokodil
1976 Korku Editör 5.5 5,710
1971 Western Editör 8.1 181
1965 Dram Editör 7.6 749
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019