Giriş Kayıt
Malcolm Brown

Malcolm Brown (64)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Malcolm Brown, 10 Ağustos 1903 New Jersey, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Zafer Madalyası (1955), Kanunsuz Silâhşör (1965), Çıplak Mahmuz (1953), They Were Expendable (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Malcolm Brown, 29 Ağustos 1967 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1903
Ölüm Tarihi: 29 Ağustos 1967
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Malcolm F. Brown
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 63 Western Sanat Yönetmeni 5.7 341
1966 63 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 1,410

Kanunsuz Silâhşör
1965 62 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 12,028
1965 62 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 1,106
1963 60 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 1,023
1962 59 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 562
1962 59 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 4,199
1960 57 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 265

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Sanat Yönetmeni 9.0 58,220
1959 56 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.9 238
1958 55 Western Sanat Yönetmeni 6.6 1,171
1958 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 493
1958 55 Savaş Sanat Yönetmeni 6.5 1,636
1958 55 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 3,343

Cesur Adam
1958 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 2,071
1957 54 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 3,279

Yukarıda Biri
1956 53 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 6,584
1955 52 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 1,669

Zafer Madalyası
1955 52 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 17,011
1954 51 Macera Sanat Yönetmeni 6.0 1,079
1953 50 Western Sanat Yönetmeni 6.7 2,129

Çıplak Mahmuz
1953 50 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.4 8,937

Kaçak
1953 50 Dram Sanat Yönetmeni 6.4 207
1952 49 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 928
1951 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 457
1951 48 Western Sanat Yönetmeni 6.0 1,665
1949 46 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 1,370

Üç Silahşörler
1948 45 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 5,204
1947 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 1,155
1945 42 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 6,776
1945 42 Suç Sanat Yönetmeni 5.5 396
1942 39 Dram Sanat Bölümü 6.1 598
1942 39 Suç Sanat Bölümü 6.2 272
1941 38 Komedi Sanat Bölümü 6.8 1,223
1940 37 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,171
1940 37 Suç Sanat Bölümü 6.2 307
1940 37 Western Sanat Bölümü 6.7 186

Kuzeybatı Geçidi
1940 37 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 2,864
1940 37 Dram Sanat Bölümü 5.3 47

Oz Büyücüsü
1939 36 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
8.0 345,247
1939 36 Komedi Sanat Bölümü 6.6 433
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019