Giriş Kayıt
Jo Brown

Jo Brown


Sanat Bölümü

Jo Brown, sanat bölümü.

İlk Gün (2001), Hayvan Mezarlığı (1989), Simone (2002), İneklerin İntikamı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jo Lumpkin Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sanat Bölümü 7.8 98,734

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 46,718

Simone
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.1 55,549

İlk Gün
2001 Suç Sanat Bölümü 7.7 345,399

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 27,029
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 97

Sapık
1998 Korku Sanat Bölümü 4.6 41,426

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 63,272

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.8 34,477
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 5,452

Ninja Kaplumbağalar'la Zamanda Yolculuk
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 27,437

Kız Arkadaşım
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 63,643

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 27,303

Hayvan Mezarlığı
1989 Korku Sanat Bölümü 6.6 75,582

Şeytan
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 13,207

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Çeşitli 6.9 12,094

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Sanat Bölümü 6.6 44,337
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018