Giriş Kayıt
Jo Brown

Jo Brown


Sanat Bölümü

Jo Brown, sanat bölümü.

İlk Gün (2001), Hayvan Mezarlığı (1989), Simone (2002), İneklerin İntikamı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jo Lumpkin Brown
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sanat Bölümü 7.8 99,513

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 47,139

Simone
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.1 55,769

İlk Gün
2001 Suç Sanat Bölümü 7.7 347,998

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 27,237
2000 Animasyon Sanat Bölümü 5.6 112

Sapık
1998 Korku Sanat Bölümü 4.6 41,816

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 63,715

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.8 34,827
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 5,494

Ninja Kaplumbağalar'la Zamanda Yolculuk
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 28,037

Kız Arkadaşım
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 64,224

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 27,548

Hayvan Mezarlığı
1989 Korku Sanat Bölümü 6.6 76,916

Şeytan
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 13,339

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Çeşitli 6.9 12,573

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Sanat Bölümü 6.6 44,630
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018