Giriş Kayıt
Dylan Brown

Dylan Brown


Animasyon, Yönetmen

Dylan Brown, animasyon, yönetmen.

Kayıp Balık Nemo 3D (2003) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Pixar Pete
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucizeler Parkı
2019 Animasyon Yönetmen 5.7 538

Radyatör Kasabasından Hikayeler
2013 Animasyon Yönetmen 6.9 222
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 4,282
2008 Animasyon Animasyon 8.4 20,676

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon 8.0 569,844

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Animasyon 8.0 591,875

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Animasyon 8.1 855,225

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon 8.1 728,063

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 462,180

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 244,569
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019