Giriş Kayıt
Aaron Brown

Aaron Brown (70)


Oyuncu

Aaron Brown, 10 Kasım 1948 Hopkins, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

"World News Now" (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1948
Doğum Yeri: Hopkins, Minnesota, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 3,018
2016 68 Belgesel Oyuncu 7.9 104
2008 60 Belgesel Oyuncu 7.7 84

Oyum Kime?
2008 60 Komedi Oyuncu 6.1 16,517
2006 58 Belgesel Oyuncu 7.7 4,614
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018