Giriş Kayıt
James S. Brown Jr.

James S. Brown Jr. (77)


Görüntü Yönetmeni

James Spencer Brown, 16 Mart 1892 Montclair, New Jersey, ABD doğumlu görüntü yönetmeni.

The Great Flamarion (1945) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Spencer Brown
Doğum Tarihi: 16 Mart 1892
Doğum Yeri: Montclair, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: James Spencer Brown Jr. | James Brown Jr. | Jas. S
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1947 55 Suç Görüntü Yönetmeni 4.7 40
1946 54 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 104
1946 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 817
1945 53 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 867
1943 51 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.4 1,645
1941 49 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 228
1935 43 Gizem Görüntü Yönetmeni 4.3 492
1934 42 Suç Görüntü Yönetmeni 6.3 63
1927 35 Western Görüntü Yönetmeni 5.9 14
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019