Giriş Kayıt
Candi Brough

Candi Brough


Oyuncu

Candi Brough, oyuncu.

Yalnız Adam (1984) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Candace Brough
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Oyuncu 4.2 1,823
1993 Dram Oyuncu 5.0 2,002
1984 Komedi Oyuncu 6.2 442

Yalnız Adam
1984 Komedi Oyuncu 6.2 5,972
1979 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,026
1978 Komedi Oyuncu 6.5 1,083
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019