Giriş Kayıt
Brian Brophy

Brian Brophy


Oyuncu

Brian Brophy, oyuncu.

(2001) İki Yüzlü (2001), (1993) Freaked (1993), (1997) City of Industry (1997), (1990) Brain Dead (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,426

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 21,537

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Oyuncu 4.8 3,316

Beşik Sallanacak
1999 Dram Oyuncu 6.9 8,483

Sucu
1998 Komedi Oyuncu 6.1 136,320
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 366,821

Kızları Öp
1997 Suç Oyuncu 6.6 58,545
1997 Suç Oyuncu 6.2 5,381

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram Oyuncu 5.2 4,402

Ölüm Yolunda
1995 Suç Çeşitli 7.5 82,177

Esaretin Bedeli
1994 Suç Oyuncu 9.3 2,064,700
1994 Aksiyon Oyuncu 4.9 285
1993 Komedi Oyuncu 6.3 5,507
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 350

Oyuncu
1992 Komedi Oyuncu 7.6 49,006
1990 Korku Oyuncu 6.0 3,216

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019