Giriş Kayıt
Anne Brooksbank

Anne Brooksbank


Senarist

Anne Brooksbank, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu senarist.

Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 7.7 143
2013 Gerilim Senarist 4.8 2,288
1996 Aksiyon Senarist 7.1 496
1994 Aksiyon Senarist 6.8 674
1989 Dram Senarist 7.1 93

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist 5.2 4,914
1985 Macera Senarist    
1981 Dram Senarist 6.7 332
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018