Giriş Kayıt
Lena Brogren

Lena Brogren (76)


Oyuncu

Ulla-Britt Brogren, 18 Nisan 1929 Västerås, Västmanlands län, İsveç doğumlu oyuncu.

Rasmus and the Vagabond (1981) yapımıyla biliniyor.

Lena Brogren, 21 Eylül 2005 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ulla-Britt Brogren
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1929
Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2005
Doğum Yeri: Västerås, Västmanlands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Lena Brogren-Prytz | Ulla-Britt Prytz
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Niyetler
1992 63 Biyografi Oyuncu 7.9 2,620
1991 Biyografi Oyuncu 8.0 461

Rasmus and the Vagabond
1981 52 Aile Oyuncu 6.7 1,832
1981 52 Komedi Oyuncu 5.8 753

Kadınların Bekleyişi
1952 23 Komedi Oyuncu 7.1 1,790
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019