Giriş Kayıt
Jody Brockway

Jody Brockway


Yapımcı

Jody Brockway, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Yapımcı 5.7 3,271
2007 Komedi Yapımcı 6.3 5,388
2006 Biyografi Yapımcı 7.7 8,675

Korkunun Gölgesinde
2003 Aksiyon Yapımcı 4.7 132
1999 Dram Yapımcı 6.3 184
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019