Giriş Kayıt
Don Brochu

Don Brochu


Editör, Editör

Don Brochu, editör, editör.

Kaçak (1993), Kuşatma Altında (1992), Cehennemden Daha Sıcak (1997), Geçmişin Sığınağı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Brochu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editör 6.6 4,977
2017 Komedi Editör 6.7 23
2016 Komedi Editör 4.3 6,163
2015 Aksiyon Editör 6.4 11,872
2015 Dram Editör 6.3 63
2014 Aksiyon Editorial Department 6.7 3,251
2014 Aile Editör 5.7 2,259
2013 Dram Editör 6.9 1,637
2012 Komedi Editör 6.8 1,729

Dikkat! Bay Baker Var
2012 Belgesel 7.7 2,920
2011 Dram Editör 5.2 1,472

Genç Ruh
2011 Komedi Editör 5.6 6,520
2010 Komedi Editör 5.7 3,262

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Editör 5.5 12,206

İşte Budur!
2009 Belgesel Editör 7.3 36,654
2009 Komedi Editör 6.4 6,476

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Editör 4.7 52,427
2008 Dram Editör 6.6 2,134
2008 Komedi Editör 4.9 1,237
2007 Komedi Editör 6.3 5,374
2007 Aksiyon Editör 4.5 4,438
2006 Dram Editör 4.5 2,260

Karmaşa
2005 Komedi Editör 2.7 7,809
2004 Dram Editör 6.4 1,114
2004 Aksiyon Editör 4.7 3,603

Madalyon
2003 Komedi Editör 5.2 35,975

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Editör 5.6 2,974
1999 Biyografi Editorial Department 7.5 4,016

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Editör 3.9 9,134

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Editör 6.6 55,362
1997 Aksiyon 5.2 59,718

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Editör 5.5 66,858

Tepki
1996 Aksiyon Editör 5.6 44,915
1995 Dram Editör 4.8 692
1994 Aksiyon Editör 4.5 20,641

Kaçak
1993 Aksiyon Editör 7.8 243,580

Kanun Ötesi
1993 Biyografi Editör 6.6 5,715

Kuşatma Altında
1992 Editör 6.5 70,338

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Editör 7.2 7,769

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editör 6.1 19,743
1990 Komedi Editör 5.0 39

Hür Kan
1989 Aksiyon Editör 6.4 34,782
1988 Komedi Editör 6.2 22,235

Yabancılar
1988 Suç Editorial Department 6.3 13,114
1987 Komedi Editör 5.9 5,023
1987 Biyografi Editör 6.9 24,843

Benim Afrikam
1985 Macera Editorial Department 7.2 64,008
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 9,496
1983 Macera Editorial Department 5.4 4,791
1982 Komedi Editorial Department 7.4 88,777
1982 Komedi Editorial Department 6.0 2,788
1981 Komedi Editorial Department 6.2 6,457
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019