Giriş Kayıt
Bill Brochtrup

Bill Brochtrup (59)


Oyuncu

William Brochtrup, 07 Mart 1963 Inglewood, California, ABD doğumlu oyuncu.

NYPD Blue (1993), (2010) Başımıza Gelenler (2010), (1999) Yırtıcı (1999), (2012) Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Brochtrup
Doğum Tarihi: 07 Mart 1963
Doğum Yeri: Inglewood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: William Brochtrup
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Oyuncu 7.7 14,457

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 243,334

Başımıza Gelenler
2010 47 Komedi Oyuncu 6.5 133,196

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 46 Komedi Oyuncu 6.4 174,672
2005 42 Dram Oyuncu 5.8 332

Yırtıcı
1999 36 Macera Oyuncu 6.9 40,419
1996 Komedi Oyuncu 6.9 71
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,268
1990 27 Komedi Oyuncu 5.2 1,075
1989 26 Dram Oyuncu 6.4 816
1989 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,439

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,075
1965 Dram Oyuncu 5.1 6,943
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022