Giriş Kayıt
Julie Brochen

Julie Brochen


Oyuncu

Julie Brochen, oyuncu.

(2002) Demonlover (2002), (2014) Hipokrat (2014), (2000) Özgür Duygular (2000), (2013) Avant que de tout perdre (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hipokrat
2014 Komedi Oyuncu 6.8 2,299
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 701
2007 Dram Oyuncu 6.7 782
2002 Gerilim Oyuncu 5.9 4,205

Özgür Duygular
2000 Dram Oyuncu 5.8 1,562
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019