Giriş Kayıt
Nicolai Cleve Broch

Nicolai Cleve Broch (43)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nicolai Cleve Broch, 14 Kasım 1975 Oslo, Norveç doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

Heidi Gjermundsen ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Max Manus (2008), Gåten Ragnarok (2013), Buddy (2003), Uno (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1975
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Takma İsmi: Nico
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Dram Oyuncu 7.5 53
2017 42 Biyografi Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.5 2,688

Kutupta Macera
2014 39 Macera Oyuncu 6.1 669
2013 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,867
2011 Komedi Oyuncu 7.5 622

Ölümüne Kaçış
2010 35 Gerilim Oyuncu 6.1 6,988
2008 33 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,679
2008 33 Komedi Oyuncu 6.3 1,671

Soğuk Yemek
2008 33 Dram Oyuncu 5.0 803
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,633
2004 29 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.9 3,788
2003 28 Komedi Oyuncu 6.8 4,141
1995 20 Dram Oyuncu 5.3 504
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019