Giriş Kayıt
Norman Briski

Norman Briski (81)


Oyuncu

Naún Normando Briski, 02 Ocak 1938 Santa Fe City, Santa Fe, Arjantin doğumlu oyuncu.

Annem 100 Yaşına Giriyor (1979), Me casé con un boludo (2016), Elisa, vida mía (1977), (2018) El amor menos pensado (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Naún Normando Briski
Doğum Tarihi: 02 Ocak 1938
Doğum Yeri: Santa Fe City, Santa Fe, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Norman Brisky
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 81 Dram Oyuncu 6.2 63
2018 80 Komedi Oyuncu 6.8 886
2016 78 Komedi Oyuncu 5.5 1,185
2014 76 Suç Oyuncu 6.3 788
2012 Gerilim Oyuncu 8.4 8
2011 73 Dram Oyuncu 7.4 52
2009 Dram Oyuncu 8.3 105
2005 Suç Oyuncu 8.3 372
2005 Suç Oyuncu 8.3 69
2004 Suç Oyuncu 8.0 1,090
2003 Dram Oyuncu 7.5 194
1998 60 Dram Oyuncu 6.7 205
1992 54 Dram Oyuncu 5.9 768
1990 52 Dram Oyuncu 5.1 72

Annem 100 Yaşına Giriyor
1979 41 Komedi Oyuncu 7.5 964
1977 39 Dram Oyuncu 7.5 542
Film Altyazıları
Us (9,108) Shazam! (5,180) Ying (2,796) Il primo re (2,616) The Professor (2,369) Maria (1,795) The Perfection (1,754) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,538) Rim of the World (1,498) Five Feet Apart (1,081)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (47,548) Chernobyl (42,465) The 100 (3,463) The Big Bang Theory (3,050) Killing Eve (1,781) Vikings (1,585) The Blacklist (1,494) Breaking Bad (1,219) Friends (1,133) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019