Giriş Kayıt
Sally Brim

Sally Brim


Yönetmen Asistanı

Sally Brim, yönetmen asistanı.

Hüküm (1982), Garp’ın Küçük Dünyası (1982), Daniel (1983), Alamo Bay (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 7,426

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 4,865
1985 Aksiyon Çeşitli 6.1 900
1983 Dram Çeşitli 6.7 999

Hüküm
1982 Dram Çeşitli 7.8 31,722
1982 Komedi Çeşitli 7.4 88,087

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 Komedi Çeşitli 7.2 23,209

Patlama
1981 Gizem Çeşitli 7.4 36,392
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019