Giriş Kayıt
Ken Brilliant

Ken Brilliant


Özel Efekt, Görsel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Ken Brilliant, Özel efekt, görsel efekt, makyaj, sanat bölümü.

Vampirle Görüşme (1994), Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş (1998), Sivri Kafalar (1993), Parazit (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ken Brillont
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Animasyon 4.2 2,131
2014 Aile Görsel Efekt 3.0 527
2014 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 2,110

Tek Başına
2013 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 382
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 2.2 1,614

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Görsel Efekt 3.3 43,403

Afacan Beşli
2012 Komedi Görsel Efekt 4.1 247

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Özel Efekt 7.0 95,750

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Makyaj 7.3 326,139

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.5 345,852

Kongo
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.1 39,296

Vampirle Görüşme
1994 Dram Özel Efekt 7.6 274,353

Parazit
1993 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 15,396
1993 Komedi Görsel Efekt 6.3 5,606

Sivri Kafalar
1993 Komedi Özel Efekt 5.3 47,132

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.0 253,107

Son Mohikan
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.8 136,345

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Makyaj 4.8 37,653
1992 Dram Makyaj 6.1 2,772

Milenyum
1989 Dram Makyaj 5.7 5,664
1989 Korku Özel Efekt 4.1 1,048
1986 Komedi Özel Efekt 5.0 1,716
1983 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 3,670
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019