Giriş Kayıt
Mark Bridges

Mark Bridges


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu, Yapım Tasarımcısı

Niagara Falls, New York, USA, Niagara Falls, New York, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu, yapım tasarımcısı.

Umut Işığım (2012), Kan Dökülecek (2007), Kaptan Phillips (2013), Dövüşçü (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Niagara Falls, New York, USA
Doğum Yeri: Niagara Falls, New York, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,141
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 75,591
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 183,695

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.1 271,225
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,513

Gizli Kusur
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 80,158

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.8 377,609

Umut Işığım
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.7 606,636

Usta
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 126,696

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,746

Artist
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.9 213,389

Dövüşçü
2010 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.8 309,431
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 33,251

Kayıp Ada
2009 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.4 59,291

Bay Evet
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 304,026

Kan Dökülecek
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 449,844

Tutku
2006 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 14,385

Sakin Ol
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 63,887

Tesadüfler
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 59,972

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 316,041
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,322

8 Mil
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 221,893

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 128,409

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.6 219,872
2000 Belgesel Kostüm Tasarımcısı 7.0 610

Manolya
1999 Dram Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
8.0 265,352

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 113,062

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 54,568

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.2 15,723

Çılgın Parti
1998 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 41,265

Ateşli Geceler
1997 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 215,273
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 736
1996 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.3 34,462
1995 Biyografi Kostüm Bölümü 7.1 26,535
1995 Korku Kostüm Bölümü 4.1 6,033

Katil Doğanlar
1994 Suç Kostüm Bölümü 7.3 195,652

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 71,453
1993 Macera Kostüm Tasarımcısı 4.1 1,434

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 44,724
1992 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 19,509
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 3,590
1991 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 29,731
1991 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 101,839

Dolandırıcılar
1990 Suç Kostüm Bölümü 7.0 23,051

Miller Kavşağı
1990 Suç Kostüm Bölümü 7.8 115,808
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018