Giriş Kayıt
Jana Brezková

Jana Brezková (75)


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Jana Brezková, 06 Eylül 1943 Ostrava, Çekoslavakya doğumlu oyuncu, kostüm tasarımcısı.

Upír z Feratu (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1943
Doğum Yeri: Ostrava, Çekoslavakya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 69 Aile Oyuncu 6.4 87
1991 48 Komedi Oyuncu 7.0 116
1983 Komedi Oyuncu 8.3 520
1982 39 Komedi Oyuncu 5.9 322
1980 37 Komedi Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
6.9 262
1965 22 Dram Oyuncu 7.2 382
Film Altyazıları
Venom (3,254) A Simple Favor (2,880) First Man (2,082) Roma (1,964) Between Worlds (1,337) Lukas (1,160) The Predator (1,071) The House with a Clock in Its Walls (966) Sky Hunter (899) Mowgli (828)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,075) Vikings (3,042) The Flash (2,035) Supernatural (1,876) Supergirl (1,684) Counterpart (1,125) La Casa de Papel (905) Friends (758) The Big Bang Theory (732) Doctor Who (704)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018