Giriş Kayıt
Oto Brezina

Oto Brezina


Oyuncu

Czechoslovakia, Çekoslavakya doğumlu oyuncu.

Albert Fish: In Sin He Found Salvation (2007), Puppet Master X: Axis Rising (2012), (2007) Poughkeepsie Kasetleri (2007), (2002) Ben & Arthur (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Czechoslovakia
Doğum Yeri: Çekoslavakya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 4.0 299
2014 Suç Oyuncu 5.8 106
2012 Fantastik Oyuncu 4.2 811
2011 Aksiyon Oyuncu 2.8 227
2011 Komedi Oyuncu 5.3 402

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 5,169
2010 Komedi Oyuncu 5.1 1,051
2009 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Gerilim Oyuncu 4.1 168

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Oyuncu 6.1 12,212
2007 Belgesel Oyuncu 5.8 918
2006 Dram Oyuncu 6.9 5,118
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.5 1,646
2004 Biyografi Oyuncu 3.6 225
2002 Dram Oyuncu 2.2 7,344
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019