Giriş Kayıt
Solomon Brewer

Solomon Brewer


Set Dekoratörü

Solomon Brewer, set dekoratörü.

Kökler (1977), Gazap Tohumu (1976), The Greatest (1977), (1975) Wonder Woman (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sol Brewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Biyografi Set Dekoratörü    
1977 Biyografi Set Dekoratörü 5.8 918

Kökler
1977 Dram Set Dekoratörü 8.5 9,543

Gazap Tohumu
1976 Korku Set Dekoratörü 6.6 7,913
1975 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 5,472
1974 Dram Set Dekoratörü 5.8 46
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018