Giriş Kayıt
Solomon Brewer

Solomon Brewer


Set Dekoratörü

Solomon Brewer, set dekoratörü.

Kökler (1977), Gazap Tohumu (1976), The Greatest (1977), (1975) Wonder Woman (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sol Brewer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 195
1977 Biyografi Set Dekoratörü 5.9 1,196

Kökler
1977 Dram Set Dekoratörü 8.3 14,716

Gazap Tohumu
1976 Korku Set Dekoratörü 6.6 8,295
1975 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 5,633
1974 Dram Set Dekoratörü 5.7 57
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018