Giriş Kayıt
Júlio Bressane

Júlio Bressane (72)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Júlio Bressane, 13 Şubat 1946 Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

Cleópatra (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1946
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 67 Belgesel Yönetmen 6.0 197
2013 67 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 91
2008 62 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 228
2007 61 Dram Senarist
Yönetmen
5.8 183
2003 57 Dram Yönetmen
Senarist
5.5 217
2001 55 Dram Senarist
Yapımcı
Yönetmen
6.3 244
1977 31 Belgesel Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.9 13
1970 24 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 45
1970 24 Komedi Yapımcı 6.9 120
1970 24 Editör 7.1 110
1970 24 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.1 39
1969 23 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 112
1969 23 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Müzik
7.0 316
1967 21 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 42
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018