Giriş Kayıt
Eve Brenner

Eve Brenner


Oyuncu, Müzisyen

Eve Brenner, oyuncu, müzisyen.

The Great Mouse Detective (1986) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eve H. Brenner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.0 590

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 47,405

Eski Dostlar
2012 Komedi Oyuncu 6.5 50,020
2012 Komedi Oyuncu 6.3 58

Bizim Rock Grubu
2009 Komedi Oyuncu 6.6 1,741
2009 Komedi Oyuncu 6.5 2,451
1997 Komedi Oyuncu 6.8 1,593
1996 Suç Oyuncu 7.0 147

İlk Canilik
1995 Dram Oyuncu 7.3 24,355
1986 Animasyon Oyuncu 7.2 39,430

Manon'un Pınarları
1986 Dram Müzik 8.0 18,819
1986 Dram Çeşitli 8.1 22,029

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.8 8,136

Çöl Kahramanları
1977 Dram Oyuncu 6.4 2,636
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019