Giriş Kayıt
Frederick Hazlitt Brennan

Frederick Hazlitt Brennan (60)


Senarist

Frederick Hazlitt Brennan, 23 Eylül 1901 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu senarist.

Daima (1989), Kahraman Gölge (1943), Adventure (1945), Branded (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

Frederick Hazlitt Brennan, 30 Haziran 1962 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1901
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 1962
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Daima
1989 Fantastik Senarist 6.4 25,549
1961 Western Senarist 7.7 575

Şeytan Kanyonu
1953 52 Aksiyon Senarist 5.1 278
1953 Komedi Senarist 5.6 225
1952 51 Komedi Senarist 5.9 191
1952 51 Komedi Senarist 5.3 482
1951 50 Senarist 6.4 247
1950 49 Western Senarist 6.7 676
1945 44 Dram Senarist 6.2 798
1944 43 Aile Senarist 6.3 81

Kahraman Gölge
1943 42 Dram Senarist 7.0 1,955

Atlas Ekspresi
1939 38 Dram Senarist 7.2 2,174
1938 37 Komedi Senarist 6.5 790
1936 35 Komedi Senarist 7.6 7
1934 33 Dram Senarist 6.8 329
1931 30 Komedi Senarist 5.0 253
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019