Giriş Kayıt
Luc Brefeld

Luc Brefeld


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Lucas Brefeld, kameraman, görüntü yönetmeni.

Beyin Avcıları (2004), Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow (2005), Cehennem (2016), Kış Ayazında Savaş (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lucas Brefeld
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.0 570

Cehennem
2016 Gizem Kameraman 7.1 28,383
2015 Komedi Kameraman 6.7 3,258
2012 Dram Kameraman 4.7 8,406
2011 Dram Kameraman 6.4 2,731
2010 Kısa Metraj Kameraman 7.0 26
2010 Dram Kameraman 6.4 1,476

Fırtına
2009 Dram Kameraman 6.1 2,589

Kış Ayazında Savaş
2008 Dram Kameraman 7.0 11,370

Kara Kitap
2006 Dram Kameraman 7.8 67,015

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Kameraman 4.7 45,089

Beyin Avcıları
2004 Suç Kameraman 6.4 54,272
2004 Aile Kameraman 4.4 624
2004 Aksiyon Kameraman 5.6 634
2003 Dram Kameraman 6.1 2,990

İkiz Kızkardeşler
2002 Dram Kameraman 7.5 6,060

Miyav
2001 Komedi Kameraman 6.9 4,270

Cennetin Keşfi
2001 Dram Kameraman 6.8 3,622
2001 Dram Kameraman 7.1 470

Uçak Yok Tren Yok
1999 Dram Kameraman 7.3 418

Ufaklık
1999 Dram Kameraman 6.1 2,144
1997 Dram Kameraman 7.6 45
1994 Dram Kameraman 7.0 43
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018