Giriş Kayıt
Kevin Bray

Kevin Bray


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Kevin Bray, yönetmen, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı.

Suits (2011), Yolun Sonu (2004), Cold Case (2003), Stalker (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.5 2,462
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2015 Komedi Yönetmen 7.9 18,647
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 3,724
2014 Dram Yönetmen 7.6 15,955
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
5.4 321

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yönetmen 8.4 151,145
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.6 319,279
2011 Komedi Yönetmen 7.7 12,597

Harika Çocuk
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 1,804
2009 Komedi Yönetmen 8.3 108,834

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.7 258,866

Devriye
2008 Suç Yapımcı
Yönetmen
5.5 2,490
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 64,060

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Yönetmen 6.3 64,765
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,997

Bir Sonraki Cuma
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 23,394

Herşey Parayla Güzel
2002 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
5.8 11,838
2001 Suç Yönetmen 7.4 20,636
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019