Giriş Kayıt
Stephanie Braxton

Stephanie Braxton (74)


Senarist, Oyuncu

Stephanie Braxton, 11 Aralık 1944 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1944
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,130
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,268
1968 Dram Senarist 7.1 2,013
1963 Dram Senarist 6.7 3,896
1956 Dram Senarist 6.3 1,670
1952 Dram Senarist 6.5 1,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019