Giriş Kayıt
Ewa Braun

Ewa Braun (74)


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Kostüm Tasarımcısı

Ewa Braun, 02 Ağustos 1944 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu sanat bölümü, set dekoratörü, kostüm tasarımcısı.

Schindler'in Listesi (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jakob'un Yalanları
1999 55 Komedi Sanat Bölümü 6.5 13,917
1995 51 Dram Set Dekoratörü 6.0 138

Schindler'in Listesi
1993 49 Biyografi Sanat Bölümü 8.9 1,041,152
1993 49 Komedi Sanat Bölümü 6.6 263
1991 47 Suç Sanat Bölümü 6.0 197

Avrupa Avrupa
1990 46 Dram Set Dekoratörü 7.6 13,347
1986 42 Macera Set Dekoratörü 7.3 843
1979 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 178
1977 33 Komedi Sanat Bölümü 7.5 959
1975 31 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 468

Yeraltı Geçidi
1974 30 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.4 181

Aydınlanma
1973 29 Dram Çeşitli 7.3 1,032
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018