Giriş Kayıt
Ewa Braun

Ewa Braun (74)


Sanat Bölümü, Kostüm Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Ewa Braun, 02 Ağustos 1944 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu sanat bölümü, kostüm tasarımcısı, set dekoratörü.

Schindler'in Listesi (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jakob'un Yalanları
1999 55 Komedi Sanat Bölümü 6.5 12,771
1995 51 Dram Set Dekoratörü 5.9 118

Schindler'in Listesi
1993 49 Biyografi Sanat Bölümü 8.9 1,030,119
1993 49 Komedi Sanat Bölümü 6.6 223
1991 47 Suç Sanat Bölümü 6.1 158

Avrupa Avrupa
1990 46 Dram Set Dekoratörü 7.6 13,209
1986 42 Macera Set Dekoratörü 7.3 623
1979 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 126
1977 33 Komedi Sanat Bölümü 7.6 558
1975 31 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 338

Yeraltı Geçidi
1974 30 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı    

Aydınlanma
1973 29 Dram Çeşitli 7.3 655
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018