Giriş Kayıt
Guntram Brattia

Guntram Brattia (47)


Oyuncu

Guntram Brattia, 21 Kasım 1966 Tyrol, Avusturya doğumlu oyuncu.

In den Tag hinein (2001) yapımıyla biliniyor.

Guntram Brattia, 19 Eylül 2014 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1966
Ölüm Tarihi: 19 Eylül 2014
Doğum Yeri: Tyrol, Avusturya
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu 7.5 336
2009 43 Komedi Oyuncu 4.2 180
2007 41 Dram Oyuncu 6.2 47
2007 41 Dram Oyuncu 6.6 361
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2002 Komedi Oyuncu 6.2 248
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
2001 35 Komedi Oyuncu 5.9 691
2001 35 Dram Oyuncu 7.1 478
2000 34 Komedi Oyuncu 6.0 73
1998 Dram Oyuncu 4.7 202

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,484
1994 Suç Oyuncu 5.6 42

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,113
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019