Giriş Kayıt
Alexandre Brasseur

Alexandre Brasseur


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Alexandre Espinasse, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

Çıplak Tatil (2004), (2015) Le Bureau des Légendes (2015), (2016) The Collection (2016), (2014) Büyük Tuzak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexandre Espinasse
Doğum Yeri: Fransa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.1 1,571
2015 Dram Oyuncu 8.6 3,691

Büyük Tuzak
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,786
2012 Komedi Oyuncu 5.2 71
2011 Suç Oyuncu 7.4 83

Çıplak Tatil
2004 Komedi Oyuncu 4.7 561
2004 Dram Oyuncu 6.2 568
1997 Komedi Oyuncu 4.1 261

Melek Kadar Kirli
1991 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 188
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019