Giriş Kayıt
Kristen Branan

Kristen Branan (49)


Görsel Efekt

Kristen Leigh Branan, 22 Eylül 1969 Denver, Colorado, ABD doğumlu görsel efekt.

Firefly (2002), Büyükler (2010), Koruyucular (2017), Boş Oda (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kristen Leigh Branan
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1969
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristen Leight Branan | Kristen Leigh Branan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 13,406

Baban Kim?
2017 48 Komedi Görsel Efekt 5.5 14,438
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 15,283
2017 Komedi Görsel Efekt 5.8 1,357
2017 Suç Görsel Efekt 7.4 1,896
2017 Macera Görsel Efekt 8.0 49,596

Her Şey
2017 48 Dram Görsel Efekt 6.4 26,941

Koruyucular
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 76,293
2017 Suç Görsel Efekt 8.2 36,295
2017 Dram Görsel Efekt 6.2 3,261
2017 Dram Görsel Efekt 5.4 18,563
2017 Komedi Görsel Efekt 7.3 4,385
2017 Dram Görsel Efekt 7.3 2,680
2017 Komedi Görsel Efekt 6.4 5,895

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Görsel Efekt 7.8 47,072
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 9,399
2016 47 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 51,717
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 30,825
2016 47 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 41,673
2016 47 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 15,839

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 81,095
2015 Suç Görsel Efekt 8.2 155,390
2015 46 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,324

Şeytanın Gecesi
2015 46 Korku Görsel Efekt 4.5 5,163
2015 Suç Görsel Efekt 7.8 56,405

Kör Nokta
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 60,498
2015 Dram Görsel Efekt 7.5 48,771

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 46 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 668,071

Denizci 4: Beklenmedik Hedef
2015 46 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 3,080

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 46 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 61,445

Jakuzi 2
2015 46 Komedi Görsel Efekt 5.1 34,478

Sığınak
2015 46 Korku Görsel Efekt 6.4 17,534

Büyük Gözler
2014 45 Biyografi Görsel Efekt 7.0 77,586

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 45 Macera Görsel Efekt 6.2 93,302
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 278,062
2014 45 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.8 178
2014 Dram Görsel Efekt 7.7 178,297

Yılın Savaşı
2013 44 Müzik Görsel Efekt 5.1 8,772

Kennedy Suikastı
2013 44 Dram Görsel Efekt 6.0 3,255

Pırıltılı Hayatlar
2013 44 Biyografi Görsel Efekt 5.6 77,788

Büyükler 2
2013 44 Komedi Görsel Efekt 5.4 128,732

Lanetli Ev 2
2013 44 Dram Görsel Efekt 5.3 15,213

Korkunç Bir Film 5
2013 44 Komedi Görsel Efekt 3.5 60,228

Suç Çetesi
2013 44 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 195,693

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 44 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 4,011

Kanunsuzlar
2012 43 Suç Görsel Efekt 7.3 214,257

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 43 Macera Görsel Efekt 5.5 215,352

Ağır Sıklet
2012 43 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 81,838

Ok
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 381,123

Geceyarısı Çocukları
2012 43 Dram Görsel Efekt 6.2 2,729

Acil Teslimat
2012 43 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 105,357

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Görsel Efekt 7.7 10,762

Pirana 3DD
2012 43 Komedi Görsel Efekt 3.7 37,135

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 43 Komedi Görsel Efekt 6.6 41,069

Babasının Oğlu
2012 43 Komedi Görsel Efekt 5.6 83,159

Gri Kurt
2011 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 228,968
2011 Suç Görsel Efekt 8.3 280,216

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 42 Komedi Görsel Efekt 5.2 5,411

Arkadaştan Öte
2011 42 Komedi Görsel Efekt 6.6 317,720

Köpekler
2011 42 Gerilim Görsel Efekt 5.8 31,016
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 82,349

Kutsal Savaşçı
2011 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 108,458
2011 42 Komedi Görsel Efekt 5.7 9,100

Kız ve Kurt
2011 42 Fantastik Görsel Efekt 5.5 102,467

Hayatım Yalan
2011 42 Komedi Görsel Efekt 6.4 201,468

Limit Yok
2011 42 Gizem Görsel Efekt 7.4 493,157
2011 42 Komedi Görsel Efekt 6.1 1,720

Oda Arkadaşım
2011 42 Dram Görsel Efekt 4.9 33,096
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 2,425

Çaylak Soyguncular
2011 42 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 87,356
2011 42 Komedi Görsel Efekt 6.3 65
2010 Dram Görsel Efekt 7.0 1,256
2010 41 Dram Görsel Efekt 6.4 71,125

Nereden Biliyorsun
2010 41 Komedi Görsel Efekt 5.4 41,113
2010 41 Dram Görsel Efekt 6.3 16,311

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 271,839

Şeytan
2010 41 Dram Görsel Efekt 6.2 122,207

Adı Çıkmış
2010 41 Komedi Görsel Efekt 7.1 330,678

Pirana 3D
2010 41 Komedi Görsel Efekt 5.4 81,408

Karateci Çocuk
2010 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 146,638

Büyükler
2010 41 Komedi Görsel Efekt 6.0 210,742

Hırsızlar
2010 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 53,458

Çılgın Cenaze
2010 41 Komedi Görsel Efekt 5.7 42,192
2010 41 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 86

Salgın
2010 41 Korku Görsel Efekt 6.5 104,595
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 77,287
2009 Komedi Görsel Efekt 8.1 132,973

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 40 Korku Görsel Efekt 5.2 27,042

Zırhlı Kuvvetler
2009 40 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 28,652
2009 40 Macera Görsel Efekt 7.6 460,108

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 40 Macera Görsel Efekt 4.8 2,829

Yasak Bölge 9
2009 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 605,117
2009 Komedi Görsel Efekt 7.4 16,997

Üvey Baba
2009 40 Gizem Görsel Efekt 5.6 28,106

Son Durak 4 3D
2009 40 Korku Görsel Efekt 5.2 89,292

Ejder Topu: Başlangıç
2009 40 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 65,975
2009 40 Dram Görsel Efekt 4.9 27,092
2009 Suç Görsel Efekt 8.4 23,633

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 40 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 242,814
2009 Suç Görsel Efekt 8.0 103,833

Sakar Polis
2009 40 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 95,417
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 3,809

Karantina
2008 39 Korku Görsel Efekt 6.0 65,419

Üvey Kardeşler
2008 39 Komedi Görsel Efekt 6.9 247,117

7 Ay
2008 39 Korku Görsel Efekt 4.7 2,679

Üşütük Kafalar
2008 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 294,162
2008 Dram Görsel Efekt 8.4 207,196
2008 Dram Görsel Efekt 7.9 219,305

Akıllı Ol
2008 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 190,305

En Süper Kahraman
2008 39 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 59,793

Ölümün Sesi
2008 39 Korku Görsel Efekt 4.0 29,592

Dehşet Gecesi
2008 39 Korku Görsel Efekt 3.9 31,870
2008 39 Komedi Görsel Efekt 4.4 8,950

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 55,001
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 9,032
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 374

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Görsel Efekt 8.6 231,308
2007 Suç Görsel Efekt 7.6 2,001
2007 38 Komedi Görsel Efekt 6.3 7,666

İstila
2007 38 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 71,302

Bitirim İkili 3
2007 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 141,739
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 120,897

Journeyman 1
2007 Fantastik Görsel Efekt 8.1 8,699
2007 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,873
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 181,511

Boş Oda
2007 38 Korku Görsel Efekt 6.2 89,674
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 4,429

Kılavuz
2007 38 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 40,840
2007 38 Dram Görsel Efekt 5.3 21,028

Dedikoducu Kız
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 139,867
2007 Suç Görsel Efekt 8.3 31,514
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 163,940

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 22,389
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,737

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 154,201
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 487
2006 Dram Görsel Efekt 7.1 1,054
2006 Suç Görsel Efekt 7.9 1,532
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 407
2006 Komedi Görsel Efekt 7.3 4,956
2006 Suç Görsel Efekt 7.1 10,775

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 84,122
2005 36 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 270,377
2005 Suç Görsel Efekt 7.4 359

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 36 Komedi Görsel Efekt 4.7 46,043

29 Numaralı Uçuş
2005 Macera Görsel Efekt 7.4 1,521
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 5,004
2005 Komedi Görsel Efekt 8.0 97,379

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 432,036
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 4,137

Kıyametin Sesi
2005 36 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 18,105
2005 Suç Görsel Efekt 7.2 2,181

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 40,738

Örümcek Adam 2
2004 35 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 501,035

Yarından Sonra
2004 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 386,897
2004 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 229,393

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.7 141,573

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 61,521
2003 Suç Görsel Efekt 7.6 22,387
2003 Dram Görsel Efekt 7.0 648
2003 Dram Görsel Efekt 7.4 1,140

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 49,782
2002 Macera Görsel Efekt 9.0 226,628
2002 Fantastik Görsel Efekt 7.3 4,816

Ölüm Pateni
2002 33 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 24,406

Savaşın Sonu
2001 32 Dram Görsel Efekt 7.1 9,684
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 163,311
2001 32 Dram Görsel Efekt 6.1 260

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 32 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 169,060
2001 32 Komedi Görsel Efekt 4.7 39,124

Çılgın Çocuklar
2001 32 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 99,776

Zindan Ve Ejderha
2000 31 Macera Görsel Efekt 3.7 30,407

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 31 Komedi Görsel Efekt 4.4 45,606

Genç Kız Ve Kral
1999 30 Komedi Görsel Efekt 6.7 34,192

Mavi Korku
1999 30 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 115,492

Şapşal Kahramanlar
1999 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 58,739

Angel 2
1999 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 59,624

Dr. Dolittle
1998 29 Komedi Görsel Efekt 5.4 86,107
1998 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 171,740

Kurtuluş Günü
1996 27 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 495,969

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 45,041
1992 23 Korku Çeşitli 4.4 1,998
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019